Δωμάτια

 

Παροχές

 

Τοποθεσία

   Μόλις δέκα λεπτά από το Λεωνίδιο βρίσκεται το παραθαλάσσιο χωριό Πούλιθρα με το καταπράσινο φυσικό περιβάλλον, που συνδυάζει ιδανικά το βουνό με τη θάλασσα. Εκεί λοιπόν λίγα μέτρα από τη θάλασσα δημιουργήσαμε τον πέτρινο Ξενώνα « Φ ι λ ύ ρ α » – που οφείλει το όνομά του στο ομώνυμο φυτό – (φιλύρα ή φλαμουριά). Πρόκειται για ένα μικρό «κόσμημα» που απευθύνεται σε ταξιδιώτες του κόσμου.

Στο καθένα από τα τέσσερα αυτόνομα διαμερίσματα (studios) και τη μία μεζονέτα, αναμειγνύονται διαφορετικές διακοσμητικές τάσεις με ένα εκλεκτικιστικό αποτέλεσμα που επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Η κομψότητα αποτυπώνεται στα επιλεγμένα chic έπιπλα coco – mat που συνδυάζονται με κομμάτια τόσο ρομαντικά όσο και σύγχρονα. Όλα είναι μελετημένα στην παραμικρή λεπτομέρεια : λευκά είδη coco – mat από βαμβάκι, ρομαντική ταπετσαρία, αέρινες κουνουπιέρες, ξύλινοι ανεμιστήρες που θυμίζουν μαροκινές σκηνές και προσεγμένα υλικά σε όλους τους χώρους, χαρίζουν μια νότα μοναδικής αισθητικής με βασικό της κανόνα την απλότητα και την οικολογική αντίληψη.

Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν αυτόνομα ευρύχωρα μπαλκόνια με θέα τα καταγάλανα αιγαιοπελαγίτικα νερά και το μικρό λιμανάκι.

Όποιες και είναι οι διακοπές που ονειρεύεστε, ο Ξενώνας Φιλύρα είναι η ιδανική επιλογή στα Πούλιθρα.